Nagy bajba kerültem

Amikor az ember egy új munkahelyen kezd el dolgozni minden lehetséges eszközt, módszert, technikát bevet annak érdekében, hogy a lehető legjobb formáját mutassa mindenkinek. Nálam sem volt ez másképp, főleg, hogy a munkahelyi környezet, a kollégák, a beosztás és a munka is nagyon tetszett. Nagyon szerettem volna jól szerepelni és már az első időszakban megszilárdítani a helyemet a cégnél. Nem beszélve arról, hogy egy rendkívül jó karrier lehetőséget és karrier utat kínáltak számomra, amit szerettem volna nagyon megragadni és megvalósítani.

Rengeteg dolgot kaptam ami a céges munkát nagyban segítette. Betanítottak, kaptam laptopot és céges telefont is, ami számomra egy nagyon jó alapot adott a gördülékeny és gyors, hatékony munkához. Igen ám, de sajnos már a harmadik napon sikerült valamit elrontanom, a telefonom ugyanis teljesen feladta a szolgálatot. Persze biztonsági mentést én még nem állítottam be, a volt kolléga összes dolga pedig a telefonon volt, amire hatalmas szükségem volt.

Kaptam új telefont, igazából senki egy rossz szót nem szólt nekem ezért, de szükségem volt valakire, aki segít megszerezni az adatokat. Ekkor pedig kaptam egy nagyon kedves cetlit az egyik kollégámtól, amire csak annyi volt írva: adatmentés telefonról és egy elérhetőség. Azonnal fel is kerestem őket, és hihetetlen segítőkészen, hatalmas segítséget nyújtottak nekem. Minden adatot megkaptam ami a telefonon volt. Azóta is a cégnél dolgozom és elég jól haladok a karrierem kiépítésével is. Ezt a kis csapatot pedig tényleg bárkinek csak ajánlani tudom, akinek androidos telefonja van, és bármilyen szervíz szolgáltatásra van szüksége vagy épp adatot kell menteni a telefonjáról. Hihetetlen gyorsak és precízek, biztos vagyok benne, hogy senki sem fog csalódni a munkájukban.