Nagy bajban a legjobb segítség

Az ember, ha a telefonján tartja az életét, és szinte mindent azon intéz, azon vannak elmentve a kódok, a pótolhatatlan jegyzetek, azon bonyolítja az email forgalmát és szinte minden kontakt csak abban van benne, akkor hihetetlen bajba tud kerülni, hogyha az a telefon véletlen leesik és összetörik a kijelző, vagy épp még rosszabb, és a telefon teljesen működésképtelenné válik. Persze a biztonsági mentés mindig az ember legutolsó dolga, amit megpróbál megoldani, és az első, amit el is felejt, és ezzel én sem vagyok másképp, szóval sehol nincs ezekről az adatokról másolat.

Nekem számtalanszor kellett már jó mobiltelefon szervíz, mert sajnos elég sokszor ejtettem már le a telefonomat, és kellett kijelzőt cserélni, de volt olyan is, hogy egészen az első emeletről csúszott ki a készülék a kezemből, és azért vittem be az androidszerviz.hu csapatához a telefonomat, hogy az adatmentés sikeres lehessen, és ne kelljen minden adatot és képet újra megszereznem amit tárolok a telefonon, mert az bizony felbecsülhetetlen károkat okozott volna. Ez a szervíz pedig egyszerűen tökéletes, nem tudok rá mást mondani. Mindig nagyon jó még a légkör is, mindig hihetetlen kedvesen és aranyosan fogadnak, és mindemellett hihetetlen profik és hatalmas szakmai tapasztalatuk van.

Mindig minden problémámon tudtak segíteni, és tulajdonképen ők vettek rá, hogy most már néha legalább tényleg megoldom a biztonsági mentést, hogy legközelebb ne legyen annyira izzasztó az a pár óra, amíg kiderül, hogy tudnak-e segíteni a készülékemen. Bár ahogy össze volt törve, szerintem annál jobban egy telefonomat sem tudnám tönkre tenni, és nagyon profi módon le tudták menteni róla az adatokat, de hát erre azért nem lehet alapozni. Egyszóval a bajban hatalmas segítséget nyújtanak mindig, úgyhogy csak ajánlani tudom őket bárki számára.