Csak őket válaszd

Biztos vagyok benne, hogy nem egyedül küzdöttem azzal amikor tavaly felvételt nyertem az általam legjobban preferált egyetemre, hogy a hatalmas öröm után bizony azonnal érkezett számomra a hidegvíz is, tulajdonképpen a szüleim szava járása szerint a felnőtté válásom első nagy feladata, miszerint meg kellett oldanom a lakhatásom, vagyis amire sürgősen szükségem volt, egy tökéletes kiadó szóba budapest területén.

Persze meghatároztam azokat a kerületeket, amik számomra preferáltak, és az egyetem sincs túl messze, hogy ne kelljen túl sokat utaznom, és keresgélni kezdtem. Az első olyan napon, amikor felutaztam Budapestre, hogy megtekintsem a kiválasztott ingatlanokat, azt hittem, hogy megnyílik a föld alattam, ugyanis egymás után értek a csalódások. Volt, ahol a környezet volt elfogadhatatlan számomra, volt amit túl veszélyes környéknek tartottam ahhoz, hogy én egyedül járkáljak az utcán akár sötétedés után, volt ahol a szomszédokat megpillantva már ki is fordultam az ingatlanból, egyszóval nem hogy sikerrel nem jártam, de hihetetlen elkeseredett és csalódott is lettem.

Ekkor elhatároztam, hogy kipróbálok valami teljesen mást, minthogy én keresgéljek magán hirdetők lakásai között, és felkerestem a https://kiadoszobabudapest.hu/ munkatársait, akik hihetetlen kedvesen és segítőkészen álltak már az első pillanatban is a kérdéseimhez, és az oldalukon, a kiadoszobabudapest.hu oldalon megtekintettem a számomra megfelelőnek látszó ingatlanokat, és hát azt kell mondjam, hogy hatalmas pozitív meglepetés ért. Szinte bármelyik szobát el tudtam volna fogadni, úgyhogy a végén az okozott számomra nagy fejtörést, hogy a sok lehetőség közül végül melyiket válasszam.

Persze végül az édesanyám segítségével sikerült egy tökéletes kiadó szobát választani, ami parkos környezetben fekszik, hihetetlen jó a közlekedés, gyönyörű és modern a lakás, egyszóval a tökéletes kiadó szoba budapest területén számomra.

Én azóta is maximálisan meg vagyok elégedve minden szolgáltatásukkal. Kedvesen és segítőkészen állnak minden kérdésem vagy kérésem előtt, és soha semmi probléma nem volt a lakások tekintetében sem, a szobák tágasak, a lakótársak hihetetlen aranyosak, egy baráti viszony alakult ki mindenkivel.

Ezek alapján pedig mindegy egyetemista kiadó szoba kereső számára csak ajánlani tudom a kiadoszobabudapest.hu csapatát és szolgáltatásukat.