Ha te is csak a profi eredményt fogadod el

Engem sokan keménykezű vezetőnek neveznek, és ebben bár lehet némi igazság, azonban azt gondolom, hogy az eredményeink és a folyamatos fejlődésünk engem igazolnak. Kifejezetten nagy hangsúlyt fektetek mindig a kiválasztás folyamatára. A titok az, hogy nem elégszem meg sosem az elfogadható minőséggel vagy a jóval. Mindig a tökéletes eredmény mellett állok meg. Nem szerződök rövid távra. Hosszú távon keresek magamnak és a vállalkozásom számára is mindig partnereket. Ez nekem olyannyira bevált, hogy elmondhatom, hogy a közel nyolc éves működésünk óta egyetlen egyszer sem kellett szolgáltatót váltanom. Ugyanazzal a csapattal megyünk végig a működésen nyolc éve, akivel kezdtünk. Társultak új szolgáltató partnerek, de nem kellett senkit sem leváltani. Ez pedig hihetetlen biztonságot és eredményes működést tesz lehetővé.

Persze vannak olyan feladatok, amik megoldására kifejezetten nehéz a tökéletes szolgáltatót megtalálni is, nem még leszerződtetni. A legutóbb például a termékfotózás feladatára kerestünk profi szakembereket, hiszen minket is elért a weboldalunk átalakításának igénye, és a webes csapat azt javasolta, hogy ha növelni szeretnénk az értékesítési számokat, és egyben az elégedett vásárlók számát, akkor bizony válasszunk profi fotókat az oldalra. A telefonos képekkel is lehet értékesítéssel próbálkozni, de manapság már nem igazán van értelme, és én ezt most már teljes mértékben látom is.

Megtaláltuk ugyanis hosszas keresgélés után a tökéletes csapatot a feladatra a fotodastudio.hu személyében, és azt kell mondjam, hogy az oldal újdonságai, a design elemek és a fotók szépsége és emellett tökéletessége elhozta azt a hatalmas fejlődést és eredményt amit én vártam ettől a projekttől. Ez volt életem egyik legsikeresebb fejlesztése ez idáig, és azt gondolom, hogy valóban muszáj ma már hangsúlyt fektetni a fotók minőségére is, és bizony a legjobbakat felkérni a megoldásra. Ők pedig nem más, mint a Fotoda csapata. Ebben teljes mértékben biztos vagyok. Csak ajánlani tudom őket bárki számára.